Deelnemen in FE-Magazine

Deelnemen in FE-Magazine

FE-Magazine is een gelamineerde glossy die vier maal per jaar via PostNL wordt verzonden naar ruim 5.350 organisatoren van festivals en publieksevenementen in Nederland.
Ons magazine biedt een schat aan informatie, trends en inspiratie voor het plannen en uitvoeren van succesvolle evenementen. Het magazine bevat naast een scala aan redactionele inhoud ook ruimte om onder de aandacht te komen bij deze organisatoren. Dat kan door middel van een advertentie of een redactioneel artikel. Dit tegen uiterst vriendelijke tarieven.

Lees hier de meest recente FE-Magazine…

In FE-Magazine vindt men alle informatie die nodig is voor het lanceren van een weergaloos festival of evenement. Zo vindt de organisator diverse leveranciers van materialen zoals promotioneel drukwerk (posters en flyers), podiumverhuur, tyvek polsbandjes, mobiele toiletten, dranghekken, wifi, mobiele kluisjes, beveiliging en last but not least: licht en geluid. Daarnaast lees je over de nieuwste trends op het gebied van evenementenorganisatie; we bieden uitgebreide dekking voor alle aspecten van de evenementenindustrie.